Запишете се за тенис турнира "Рак София 2019"

от в 18:48 на 29.05.2019
Мария Петрова

В началото на месец юни ще се проведе 25-то издание на традиционния турнир по тенис на корт, организиран от Ротаракт клуб София, като партньор на тазгодишния турнир е Tech-Sport - София Тех Парк.

Състезанието ще се проведе на игрищата към Tech-Sport, намиращ се в София Тех Парк, бул. „Цариградско шосе“ 111 на 08 юни (събота) от 09:00 часа. Тенис турнирът е за любители и е отворен за всеки, който има желание и възможност да се включи в него. Освен удоволствието от играта, ще можете да допринесете и за благотворителната кауза на събитието. Събраните средства от таксите за участие ще бъдат използвани за изграждане на игрална площадка в специално училище за ученици с нарушено зрение „Луи Брайл“, гр. София. С този проект младежите от Ротаракт клуб София са се захванали от години и вече имат няколко успешни проекта, в подкрепа на каузата.

Тенис турнирът ще се проведе на 4 клей корта като по традиция ще има две успоредно протичащи състезания - сингъл мъже и сингъл жени. Ще бъдат организирани и занимания с инструктор по тенис за всички, които искат бъдат в по-добра форма или просто да се забавляват.

С много добро настроение, награди, емоции и смислена кауза Ротаракт клуб София ще Ви очаква на 8-ти юни от 9:00 часа на кортовете на Tech-Sport - София Тех Парк. Предварителното записване е препоръчително и можете да го направите ТУК

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Запишете се за тенис турнира "Рак София 2019" Мария Петрова
Теми:  
аматьорски тенис | ротаракт клуб | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook