Ето кой е победителят в най-новия тенис турнир в София

от в 08:43 на 29.08.2019
Tennis.bg

Ето кой е победителят в най-новия тенис турнир в София Отлична организация, вълнуващи обрати и прекрасни емоции съпътстваха първия тенис турнир на Tennis.bg, който се състоя в разгара на лятото в град София.

Турнирът предложи на състезателите стойностна игра, високо ниво на играчите и приятно преживяване. В турнира взеха участие 8 играчи.

Победител в първия турнир на Tennis.bg стана Теодор Кафеджиев, създател на познатия на всички сайт VsichkiOferti.bg. Той заслужи победата след 3 мача, а на финала се изправи срещу Антон Пеев (партньор в Travel Academy), когото победи трудно с 6:3.

„За мен този турнир беше едновременно и предизвикателство, и невероятно удоволствие. Организацията беше на много високо ниво, а за нас остана просто да се наслаждаваме на добрата игра. Определено ще участвам и в следващия турнир на Tennis.bg.“, каза Теодор Кафеджиев след победата.

Записването за втория турнир на Tennis.bg вече тече и той ще стартира на 03.09.2019. Любопитното при него е, че както и първият, така и вторият турнир са напълно безплатни.

А най-голямото предимство е възможността участниците сами да определят корт и час, когато ще бъде изигран даденият мач. Няма никакви ограничения. С други думи – когато съперникът за предстоящия мач е определен, системата ги свързва и те разполагат с една седмица, за да изиграят срещата в час и място, които са удобни и за двете страни.

В турнира всеки играч изигра по 3 срещи, които помагат не само за определяне на нивото, но и за намиране на партньори за игра, добри приятели и дори нови бизнес партньори.

Преживяването наистина си заслужава, а удоволствието от добрата игра и неочакваните обрати на играта превръщат турнира в незабравимо изживяване.

За новия турнир на Tennis.bg, който стартира в началото на септември, може да се запишете тук. Все още има свободни места.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ето кой е победителят в най-новия тенис турнир в София Tennis.bg

Коментари





Следвайте ни в Facebook